Dodenherdenking 4 mei 2019

Ook dit jaar gedenken we voorafgaande aan de viering van ons leven in vrijheid, weer de slachtoffers en zij die gestreden hebben voor deze vrijheid tijdens de Tweede Wereldoorlog of daarna tijdens vredesmissies. Ditmaal zal deze jaarlijkse herdenking plaatsvinden op zaterdag 4 mei in het kerkdorp Knegsel. Om 19.00 uur vangt de herdenkingsplechtigheid rond het thema ‘Kiezen in Vrijheid’ aan in MFA de Leenhoef, waar aansluitend om 19.30 uur de stille tocht naar de Kapel zal beginnen. Om 20.00 uur zal hier 2 minuten stilte in acht worden genomen en zullen er verschillende kransen worden gelegd. Het organiserend comité nodigt u van harte uit om de herdenking, de stille tocht en/of de herdenking bij de Kapel bij te wonen.

Na afloop is er in Leenhoef voor iedereen nog een kopje koffie of thee en/of een glas ranja voor de kinderen. Fanfare Heide Echo heeft speciaal voor deze avond een Herdenkingsconcert met passende muziek samengesteld, wat om 20.45 uur in de Leenhoef zal aanvangen. Iedereen is van harte welkom om dit te komen beluisteren.

Wij hopen u allen zaterdag 4 mei te mogen begroeten in Knegsel.

  • Datum/Tijd: Zaterdag 4 mei 19.00 uur
  • Wat: Dodenherdenking
  • Waar: MFA de Leenhoef, Steenselseweg 8A, Knegsel.