Steensel weer één dorp

Op maandag 6 mei 2019 heeft de Gemeente Eersel haar plannen gepresenteerd in het kader van Steensel weer één dorp. In dit ambitieuze plan zullen de komende drie jaar elf straten in Steensel gerenoveerd gaan worden. Dit is voor een klein dorp als Steensel een enorme operatie. Inwoners en ondernemers gaan hier zeker overlast van ondervinden. Het biedt echter ook mooie kansen om Steensel weer één dorp te maken. Tevens heeft de gemeente aangegeven om sterk in te zetten op duurzaamheid en innovatie. Belangrijk is dat iedereen betrokken wordt bij dit project. De gemeente heeft een nieuwe site gemaakt waarop alle informatie te lezen is: Steensel weer één dorp. Door te klikken op deze link, komt u al op de pagina terecht. Hier is ook de presentatie van maandag 6 mei terug te vinden.