Digitale inloopavond Steensel weer één dorp

Contactmogelijkheden Steensel weer één dorp tijdens de Coronacrisis
 
De Inloopavond Voorlopig Ontwerp Steensel weer één dorp fase 1 van 23 maart jl. is vanwege de maatregelen voor het Coronavirus niet doorgegaan. Het Voorlopige Ontwerp en de 3D visualisatie van de Frans van Nunenstraat, Heuveleind, Korte Kerkstraat en Joseph Schulteweg is via de webpagina www.eersel.nl/steenselweereendorp in te zien. Daarnaast zoeken we andere manieren om de voortgang, vragen en opmerkingen over het project Steensel weer één dorp met inwoners te communiceren.

Digitale inloopavond Voorlopige Ontwerp

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van een digitale inloopavond Voorlopige Ontwerp Steensel weer één dorp fase 1. Daarmee willen we de informatie die we tijdens de openbare inloopavond van 23 maart zouden delen nu digitaal communiceren. Dat kan via korte filmpjes, uitleg over belangrijke thema’s in het ontwerp, zoals verkeersveiligheid en de mogelijkheid voor inwoners om te reageren op het ontwerp.
We spreken over één avond, maar door de digitale mogelijkheden en een duwtje in de rug door de Coronamaatregelen, is het eigenlijk een inloopavond die voor iedereen twee weken lang 24 uur per dag beschikbaar is om in te zien en te reageren. Na de twee weken sluiten we de reactieformulieren en gaan we de vragen beantwoorden. Die antwoorden worden dan op korte termijn via de webpagina gedeeld. Als deze digitale inloopavond voorbereid is, krijgt iedereen daarvan een persoonlijke uitnodiging.
 
Inloopspreekuur ter plaatse

Een andere manier is een inloopspreekuur maandagochtend in Steensel. De projectleider Frank van Meurs loopt dan in de straten van fase 1 rond, zodat iedereen hem kan aanspreken. Uiteraard kan dat niet allemaal tegelijkertijd, maar het is mogelijk om de meeste vragen kort te beantwoorden en eventueel ter plekke te kijken. Als het niet mogelijk is direct een antwoord te geven, nemen we op een later tijdstip telefonisch of via de mail contact op.
We hopen dat op deze manier iedereen de gelegenheid en vooral de ruimte krijgt om vragen aan de projectleider te stellen. De Coronamaatregelen gelden nog steeds en we vragen aan iedereen om afstand te houden, geduld en respect te hebben.
 
De maandagen dat de projectleider Frank van Meurs aanwezig is zijn voorlopig:

  • 27 april (Koningsdag)
  • 11 mei
  • 25 mei 

Voor alle data geldt maandagochtend tussen 9.00 en 10.30 uur in de Frans van Nunenstraat, Heuveleind, Korte Kerkstraat en Joseph Schulteweg te Steensel. Hij is te herkennen aan een oranje veiligheidsvestje en is met zijn 2 m lengte niet te missen.