Fotografen gezocht

De komende jaren gaat ons dorp drastisch veranderen. Straten, pleintjes en het openbaar groen zullen de komende jaren heel anders uit komen te zien. We willen deze veranderingen graag vastleggen voor het nageslacht. Ook geeft het ons over enkele jaren een goed inzicht in wat we allemaal bereikt hebben.

We zijn op zoek naar enkele fanatieke amateur fotografen, die de komende jaren de veranderingen in ons dorp graag willen vastleggen op de gevoelige plaat. Het hoeft geen gedetailleerd verslag te worden van de dagelijkse werkzaamheden. Het is veel meer een sfeerbeeld van de straten vóór de renovatie, tijdens de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

Je hoeft geen topfotograaf te zijn, maar mooie artistieke foto’s zijn zeker welkom. Aangezien de eerste werkzaamheden voor Steensel weer één dorp al in september beginnen, is het van belang dat er de zomer al foto’s gemaakt worden van de huidige situatie.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan nu aan door een mail te sturen aan: dorpsraadsteensel@outlook.com. Daarna zal besproken worden hoe we de foto’s gaan verzamelen en hoe we de activiteiten of deelonderwerpen gaan verdelen.