Introductie Dave Biemans

Voorstellen nieuwe projectleider Steensel

Beste inwoners van Steensel,

Graag wil ik mezelf voorstellen als de nieuwe projectleider van het project “Steensel weer één dorp”. Al ruim een jaar is Frank van Meurs jullie aanspreekpunt vanuit de gemeente geweest voor dit project. Samen met werkgroepen heeft hij vorm gegeven aan de toekomstige inrichting van Steensel. Per 1 juli heeft Frank de gemeente Eersel verlaten en gaat hij aan de slag bij een andere gemeente. Ik heb inmiddels het stokje van Frank over genomen.

Mijn naam is Dave Biemans en ik ben sinds maart in dienst bij de gemeente Eersel als Projectleider Civiele Techniek. Na mijn studie heb ik als uitvoerder en calculator gewerkt bij een grote Brabantse aannemer, en heb ik projecten door het hele land uitgevoerd. Daarna ben ik 2007 overgestapt naar de gemeente Waalre, waar ik werkzaam ben geweest als beheerder openbare ruimte.

Ik ben geboren en getogen in Uden, maar inmiddels woon ik alweer jaren in de Kempen samen met mijn partner (een Reuselse) en 2 kinderen. Steensel ken ik vooral van de wielerronde (ben zelf een actief fietser). Inmiddels heb ik al kennis gemaakt met de Dorpsraad van Steensel en de klankbordgroep. Ook ben ik al vaak in het dorp geweest waarbij ik met veel bewoners fijne gesprekken heb gehad. Door Corona is het helaas niet mogelijk geweest om bewonersavonden te organiseren de afgelopen periode. Ik hoop dat dit na de zomer wel weer mogelijk is, zodat we elkaar kunnen ontmoeten.

 Ik heb er zin in om samen met jullie, de bewoners van project “Steensel weer één dorp”, er iets moois van te maken.

 Tot snel!

Dave Biemans

P.s. ik ben wekelijks aanwezig in het dorp (met name op de maandagochtend). Spreek me vooral aan als jullie vragen hebben.