Verkiezingsdebat gemeenteraadsverkiezingen 9 maart 2022

Heeft u vragen aan de Eerselse politici? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 9 maart in gemeenschapshuis de Höllekes in Steensel.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, houdt de Dorpsraad van Steensel op woensdag  9 maart 2022 een verkiezingsdebat. Hierbij zijn vertegenwoordigers van alle politieke partijen in Eersel aanwezig. De presentatie is in handen van dorpsraadleden Patrik Bierens en Ruud Coppens.  De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Thema’s

De politieke partijen presenteren in een pitch van 5 minuten hun programma. Hierna leggen Patrik en Ruud hen een aantal thema’s voor die vooral in Steensel een belangrijke rol spelen. Denk hierbij aan – fietsverbindingen in de Kempen – Eindhovenseweg Steensel – bouwen in Steensel, m.n. voor starters en senioren – welzijn, wonen en zorg – buitengebied.  De politici gaan hierover met elkaar in debat. Ook de toehoorders kunnen tijdens deze avond gericht vragen stellen en in debat gaan met de politici.

We hebben toezeggingen voor deelname binnen van het CDA, D66, Eersel Samen Anders, Kernbeleid, PvdA-GroenLinks en VVD.

Heeft u vragen aan de Eerselse politici? Op 9 maart a.s. kunt u ze rechtstreeks benaderen!

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in Gemeenschapshuis de Höllekes, Korte Kerkstraat 7a te Steensel.